Zarejestruj się i dołącz do społeczności forum.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
A ja nie moge ;( przychodze dzisiaj do kiosku odrazu po lekcjach biegiem zeby szybko kupic zlozyc i posmigac wchodze do kiosku pytam sie o radiocontrol a tu nie ma ;( ale sie wkurzylem ;( Mam nadzieje ze jutro przysla ;( podly jezdziles juz??

Na razie docieralem, za godzinke smigam troche wiecej poszalec na parkingu pod centrum handlowym ;]
Jak wrocisz ze smigania
to opowiedz jak bylo czy przyjales jakies dachowanie ![]()

Dzisiaj to juz sie wkurzylem na calego!! Ta sama sytuacja co wczoraj odrazu po szkole biegiem do kiosku
pytam sie czy jest radiocontrol a tu dostaje odpowiedz NIE MA!! ;( To juz jest przegiecie zadzwonilem do hachette dziady na jeden telefon nikt nie odbieral ale za to na drugi bylo szybciej!! Dowiedzialem sie ze byl jakis poslizg i niektorzy mieli wczoraj inni dzisiaj a jeszcze inni jutro!! Czemu musze byc ta grupa trzecia ;( Jak jutro tez dostane odpowiedz ze numeru NIE MA to nie wiem co zrobie tym z hachette ![]()

Cierpliwosci, dwa lata zbierania - kilka dni nic nie zmienia ;] A ja wczoraj troche posmigalem, wzbudza zainteresowanie wsrod ludzi hehe - masa gawiedzi ogladala. Ogolnie bez problemow, silniczek chodzi idealnie.
Fabis nie chce Cię załamywać ja na swoj nr chyba 80 czekałem jakieś dwa tygodnie
Strony 1
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc
Theme Hydrogen by Kushi