Zarejestruj się i dołącz do społeczności forum.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
A ja nie moge ;( przychodze dzisiaj do kiosku odrazu po lekcjach biegiem zeby szybko kupic zlozyc i posmigac wchodze do kiosku pytam sie o radiocontrol a tu nie ma ;( ale sie wkurzylem ;( Mam nadzieje ze jutro przysla ;( podly jezdziles juz??
Na razie docieralem, za godzinke smigam troche wiecej poszalec na parkingu pod centrum handlowym ;]
Jak wrocisz ze smigania to opowiedz jak bylo czy przyjales jakies dachowanie
Dzisiaj to juz sie wkurzylem na calego!! Ta sama sytuacja co wczoraj odrazu po szkole biegiem do kiosku pytam sie czy jest radiocontrol a tu dostaje odpowiedz NIE MA!! ;( To juz jest przegiecie zadzwonilem do hachette dziady na jeden telefon nikt nie odbieral ale za to na drugi bylo szybciej!! Dowiedzialem sie ze byl jakis poslizg i niektorzy mieli wczoraj inni dzisiaj a jeszcze inni jutro!! Czemu musze byc ta grupa trzecia ;( Jak jutro tez dostane odpowiedz ze numeru NIE MA to nie wiem co zrobie tym z hachette
Cierpliwosci, dwa lata zbierania - kilka dni nic nie zmienia ;] A ja wczoraj troche posmigalem, wzbudza zainteresowanie wsrod ludzi hehe - masa gawiedzi ogladala. Ogolnie bez problemow, silniczek chodzi idealnie.
Fabis nie chce Cię załamywać ja na swoj nr chyba 80 czekałem jakieś dwa tygodnie
Strony 1
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc
Theme Hydrogen by Kushi